Contactgegevens Computer Training Centrum Utrecht

IP Computer Training Centrum Utrecht is gevestigd in Trainspot.
Kleine Singel 33
3572 CG Utrecht

Tel. 030 214 84 97
e-mail: info@ip-utrecht.nl

KvK Utrecht 30189439

Gebruik dit formulier om informatie over onze trainingen aan te vragen.

Route:
De Kleine Singel ligt aan het Griftpark, tussen de Blauwkapelseweg en de Wittevrouwensingel in.

IP Computer Training Centrum: Kleine Singel 33      

Vanuit Utrecht-Zuid:
Neem de Waterlinieweg, vervolg die tot de Sartreweg. Vanaf de rotonde bij de Veemarkt (Kardinaal Alfrinkplein) gaat u linksaf de Kardinaal de Jongweg op. Op de eerstvolgende rotonde (Eykmanplein) gaat u linksaf de Blauwkapelseweg in. Deze gaat vanzelf over in de Kleine Singel.

Vanuit Utrecht-Noord:
Neem de Brailledreef, die overgaat in de Kardinaal de Jongweg. Op de rotonde Eykmanplein (direct na de Shell) gaat u rechtsaf de Blauwkapelseweg in. Deze gaat vanzelf over in de Kleine Singel.

Vanaf de A27:
Neem vanaf de A27 afrit Veemarkt (30). Houd steeds richting Veemarkt aan tot u bij een rotonde komt (Kard. Alfrinkplein). Ga bij deze rotonde rechtdoor de Kardinaal de Jongweg op. Op de volgende rotonde (Eykmanplein) gaat u linksaf, de Blauwkapelseweg in. Deze gaat vanzelf over in de Kleine Singel.

Parkeren:
Er is een ruim betaald parkeerterrein (P1 op het kaartje hierboven) recht tegenover ons pand.
Als u liever overdekt en goedkoper parkeert kunt u de borden "P Grifthoek" volgen. U komt dan terecht in een parkeergarage één straat verderop (P2 op het kaartje hierboven).

Openbaar Vervoer:
Het OV is een goede manier om naar IP Utrecht te komen; met de bus bent u er zo vanaf Utrecht CS, en u stapt recht voor de deur uit.
Vanaf Utrecht Centraal neemt u buslijn 5 richting Voordorp. Die brengt u in ca. 8 minuten bij halte Kleine Singel. Download de routebeschrijving naar Trainspot.

IP Computer Training Centrum Utrecht - Kleine Singel 33 - 3572 CG Utrecht - (030) 214 84 97