Opleidingstrajecten met meerdere deelnemers?

Als u een groot aantal deelnemers wilt opleiden, kan IP u veel werk uit handen nemen.
Met zo'n 30 vestigingen door heel Nederland is er bovendien voor elke medewerker de
mogelijkheid om zijn of haar training in de buurt te volgen.


Eenvoudige planning
Het aanmelden van deelnemers kan op twee manieren: de opdrachtgever kan IP Computer Training Centrum een lijst van deelnemers verstrekken, voorzien van woonplaats en telefoonnummer. De deelnemers worden dan door de dichtstbijzijnde vestiging van IP Computer Training Centrum uitgenodigd voor een eerste les. Het is ook mogelijk om de deelnemers een lijst van vestigingen van IP te geven, zodat iedereen zelf een vestiging kan kiezen en kan bellen voor een afspraak. De cursist verdeelt zelf het aantal benodigde lesuren over onze openingstijden. Een snelle cursist kan in één dag de cursus afronden, iemand die meer tijd nodig heeft, komt nog een paar keer terug. Het is dus niet nodig om alle deelnemers tegelijk op één dag op één locatie bij elkaar te hebben. IP Computer Training Centrum spreekt met de opdrachtgever een datum af waarop iedereen de cursus moet hebben voltooid, en tot die tijd zijn deelnemers vrij om te kiezen waar en wanneer ze de cursus volgen. Starten kan dagelijks.

Gegarandeerd eindkennisniveau
Een cursus bij IP Computer Training Centrum is pas afgerond als de deelnemer de eindtest succesvol heeft afgelegd. Tot die tijd blijven cursisten oefenen, en krijgen ze begeleiding van de docent. De prijs is vast en onafhankelijk van hoeveel uur een cursist nodig heeft om de stof zich eigen te maken. Bij klassikale trainingen krijgt iedereen aan het eind van de dag weliswaar een bewijs van deelname, maar er wordt niet getoetst of de deelnemer de stof ook echt begrijpt. Omdat de snelheid van leren per persoon zeer verschillend is, is het ook niet reëel om te verwachten dat met een ééndaagse training iedereen even ver komt. Juist hierom oefenen cursisten bij IP Computer Training Centrum net zo lang tot ze de stof écht beheersen.

Terugkoppeling naar opdrachtgever
Indien gewenst, kan IP Computer Training Centrum een verslag uitbrengen aan de opdrachtgever met de vorderingen van elke individuele deelnemers. Dit kan eenvoudig, bijvoorbeeld door aan te geven wanneer een cursist is gestart en wanneer deze de training heeft afgerond, maar desgewenst ook uitgebreider. Er is uiteraard te allen tijde een vast aanspreekpunt bij IP.

Prettiger voor deelnemers
Niet alleen omdat iedereen zijn of haar eigen cursusplaats en -datum kiest, maar ook omdat elke cursist individueel begeleid wordt, is het voor deelnemers prettiger om met het IP-systeem te werken. Cursisten zitten niet in groepen die te snel of te langzaam voor ze zijn, maar ze werken zelfstandig. Als het nodig is, is er altijd een docent in de ruimte die de cursist persoonlijk verder helpt. De ene deelnemer heeft deze begeleiding vaker nodig dan de ander, maar dat is juist de kracht: mensen die liever zelfstandig leren hebben daar de kans voor, en mensen die meer begeleiding en motivering nodig hebben, krijgen die.

Transparant kostenplaatje
De prijs voor een IP-training is all-in per cursist. In het bedrag zijn opgenomen het trainingsmateriaal en naslagwerk, de eindtoets en het certificaat, en alle benodigde trainingsuren en begeleiding in het trainingcentrum. Omdat de prijs per cursist is, betaalt de opdrachtgever simpelweg minder als er minder deelnemers zijn, en meer als er meer deelnemers zijn. Er hoeven geen groepjes te worden gevuld, dus er is geen minimum aantal deelnemers, en op elk moment kunnen eventuele extra deelnemers worden ingeschreven - die dan ook direct kunnen starten.

Bewezen effectiviteit
IP Computer Training Centrum werkt met het individuele systeem sinds de jaren '80. De letters IP staan voor Instituut Pitman, opgericht in Apeldoorn in 1914. Hiermee zijn we de op één na oudste particuliere opleider van Nederland. In Nederland zijn we marktleider op het gebied van Microsofttrainingen voor eindgebruikers. In 2007 verzorgde IP Computer Training Centrum landelijk bijna 10.000 individuele PC-trainingen. De Apeldoornse hoofdvestiging van IP is CEDEO gecertificeerd. Ook met het verzorgen van ESF-gesubsidieerde opleidingstrajecten hebben we inmiddels ruime ervaring.

Meer informatie?
Graag maken we een voorstel op maat voor uw situatie, bij voorkeur na een kennismakings- gesprek. In zo'n voorstel is onze belangrijkste drijfveer niet om de allergoedkoopste aanbieder van trainingen te zijn, maar wel om de meeste kwaliteit en flexibititeit te bieden, tegen redelijke prijzen.
We kunnen u eventueel een aantal referenties verstrekken van bedrijven voor wie we naar grote tevredenheid dit soort opleidingstrajecten hebben uitgevoerd. Neem voor meer informatie contact op met Rob Broekmans, op telefoonnummer 030-214 84 97 of per mail.

IP Computer Training Centrum Utrecht - Kleine Singel 33 - 3572 CG Utrecht - (030) 214 84 97